Æteriske olier

Æteriske olier – Naturlig sundhed

I mange år er æteriske olier blevet brugt til madlavning, skønhedsbehandling og sundhedspleje (100% naturlige og rene). Olierne stammer fra blomster, planter, rødder, blade og bark. Formålet med olierne er at genvinde sin indre styrke – olierne hjælper mennesker med at tage kontrol over deres helbred og velvære.


Hvad kan æteriske olier gøre for dig?

Døjer du eksempelvis med forstoppelse? søvnmangel? stress? vægten? eller andet? Der findes over 100 forskellige æteriske olier, som kan hjælpe dig, uanset hvilke udfordringer du døjer med. Alle mennesker har forskellig kropskemi og kroppen vil af den årsag reagere forskelligt på de enkelte olier. Det handler om at prøve sig frem og vælge det, som virker bedst for en selv.

 

 Overskuelig produktguide over de mest solgte doTERRA produkter 🍏

 

Meld dig ind og få 25% rabat på alle køb HER. (Ingen forpligtelser ifm. tilmelding)

Du har mulighed for at vælge følgende:
Wholesale Customer, hvis du vil være kunde og kun vil købe ind til dig selv
Wellness Advocate, hvis du vil være forhandler og kunne tjene penge

 

Æteriske olier

 

Æteriske olier

Æteriske olier

Æteriske olier

 

Ønsker du at være forhandler for doTerra?

Er du interesseret i at være forhandler og blive en del af vores team? Du kan få en masse informationer om doTERRA, hvordan du kan blive forhandler og blive en del af vores team, samt hvilke muligheder du har for en sikker indtjening her.

Er du stadig interesseret? Venligst send en besked via kontaktformularen for mere information. Du kan til start tilmelde dig vores Facebookside, så du kan få et indtryk af, hvad det hele handler om se her.