Gratis kostplan til muskelopbygningGratis kostplan til muskelopbygning – vælg en kostplan som passer til dit daglige kaloriebehov:

 

 

 

 
Gratis kostplan til muskelopbygning

Kan kostplanerne benyttes af alle?

Om du er mand, kvinde, overvægtig eller undervægtig kan kostplanerne benyttes. Alle vores kostplaner er lavet ud fra en gennemsnitlig vurdering af, hvad mennesket har behov for af næring, for at opnå sit ønskede mål (muskelopbygning / vægttab / vægtøgning).

Vi er alle bygget forskelligt og har derfor forskellige behov. Dette indebærer, at du måske ikke får det samme resultat ud af den valgte gratis kostplan, som din ven eksempelvis vil få. Dette skyldes, at kostplanen ikke er skræddersyet. Når det er sagt, vil du naturligvis opnå dit mål, hvis du vælger en kostplan, som er tilpasset til dit ønskede mål (muskelopbygning / vægttab / vægtøgning) og dit daglige kaloriebehov.

Vi mennesker har alle behov for den samme næring, herunder protein, kulhydrater, fedt og vitaminer, det er blot et spørgsmål om, hvilken mængde vi har behov for, da nogen eksempelvis har behov for flere kulhydrater end andre. Dette er heldigvis noget du selv kan finde ud af. Det du skal gøre er at prøve lidt forskelligt og mærke efter – er du mæt på en god måde? føler du dig oppustet og for mæt på en lidt træls måde? bliver du hurtig sulten igen? Såfremt du oplever oppustethed, irritation i maven og / eller bliver for hurtig sulten igen, betyder det, at du skal justere på, hvad du indtager af kulhydrater, protein og fedt.

Vigtige tips til muskelopbygning:

  • Det er vigtigt at du indtager den rette mængde kalorier – Hellere lidt for mange end for lidt!
    Beregn dit daglige kaloriebehov for din ønskede vægt her.

 

  • Sørg for at få rigeligt søvn – 8-9 timer dagligt!

 

  • Fokuser på at indtage en del kulhydrater, da det er et nødvendigt brændstof for at øge muskelmassen. Kulhydrater er desuden et fremragende stof til at yde bedre under intens træning.

 

  • Sørg for at få masser af fedt (umættet fedt) og protein, da det er vejen frem til øget muskelmasse.

 

  • Træn intenst når du styrketræner! Det er ligeledes vigtigt at der er variation i dine øvelser.

 

Gratis kostplan til muskelopbygningTallerkenmodel til muskelopbygning

MuskelopbygningProcent

Protein

25

Frugt/grønt

25

Korn

40

Fedt

10
Protein: Skyr, Yoghurt, Mælk, Ost, Kød, Fisk, Fjerkræ, Æg m.m.

Frugt/grønt: Æble, Banan, Vindruer, Blåbær, Gulerødder, Broccoli, Spinat, Spidskål m.m.

Korn: Havregryn, Rugbrød, Fuldkornspasta, Brune ris m.m.

Fedt: Smør, Olivenolie, Kokosolie, Kerner, Nødder m.m.

 

Gratis kostplan til muskelopbygning

Gratis kostplan til muskelopbygning – Generelt om kostplanerne:

Hver gratis kostplan til muskelopbygning er lavet således, at du skal indtage en del frugt / grønt, protein, fedt og kulhydrater. Vi har sørget for, at der i frokostmåltiderne og aftensmadsmåltiderne indtages en del kulhydrater, så du opnår et optimalt energiniveau til intens styrketræning.

Vi anbefaler, at du styrketræner 3-4 gange ugentligt under kostplanen. Det er vigtigt, at du træner intenst og varieret, da du hurtigere vil opnå øget muskelmasse og øget fedtforbrænding. Det er ikke nødvendigt, at du styrketræner i flere timer, når du træner – hurtige resultater kommer af, at du træner intensivt i kort tid.

Kalorieforbrænding ved træning er ikke medtaget i kostplanerne. Det er op til dig selv, om du vælger at medtage kalorieforbrændingen i kostplanen eller ej. Styrketræning forbrænder generelt ikke mange kalorier, men dyrker du derimod en del cardio ved siden af, bør du medtage kalorieforbrændingen i kostplanen, da du ellers risikere at tabe muskelmasse. Du kan beregne kalorieforbrænding ved træning her.