Kalorieindhold i fjerkræKalorieindhold i fjerkræ / kalorier i fjerkræ / næringsindhold i fjerkræ

Kalorieindhold i fjerkræ

Fødevare per 100 g.
Kcal
Fedt (g)
Kulhydrat (g)
Protein (g)
Andefedt900100.000.000.0
Andemousse39339.002.508.0
Andesteg, færdigstegt, spiseklar60660.500.017.7
Berberi and, med skind, rå20313.500.120.0
Duekød m. skind, rå28623.800.018.5
Duekød uden skind, rå14807.500.020.1
Grillkylling, friturestegt, spiseklar26316.301.028.3
Gåsesteg, spiseklar51748.000.022.7
Hakket kalkunkød, rå14906.000.022.2
Hakket kyllingekød, ca. 10% fedt15309.800.519.0
Hakket kyllingekød, ca. 15% fedt18515.001.017.0
Kalkunkød m. skind, rå12605.000.020.2
Kalkunkød uden skind, rå10902.200.021.9
Kylling burgerbøf, færdigstegt, dybfrost18311.009.012.0
Kylling cordon bleu23016.0 11.011.0
Kyllinge hot wings, rå18912.0 03.017.3
Kyllinge nuggets23014.012.711.5
Kyllingebryst m. skind, rå14806.900.021.5
Kyllingebrystfilet, rå10002.000.520.2
Kyllingeburgerbøffer, crispy panering23213.014.014.0
Kyllingelår m. skind, rå15608.900.018.9
Kyllingepølser24720.003.512.0
Kyllingevinge m. skind, rå18612.200.019.2

Tilbage til Kalorietabel.

I tabellen ovenfor kan du se kalorieindhold i andefedt, kalorieindhold i andemousse, kalorieindhold i andesteg, kalorieindhold i berberi and, kalorieindhold i duekød, kalorieindhold i grillkylling, kalorieindhold i gåsesteg, kalorieindhold i hakket kalkunkød, kalorieindhold i hakket kyllingekød, kalorieindhold i kalkunkød, kalorieindhold i kylling burgerbøf, kalorieindhold i kylling cordon bleu, kalorieindhold i kyllinge hot wings, kalorieindhold i kyllinge nuggets, kalorieindhold i kyllingebryst, kalorieindhold i kyllingebrystfilet, kalorieindhold i kyllingeburgerbøffer, kalorieindhold i kyllingelår, kalorieindhold i kyllingepølser, kalorieindhold i kyllingevinge, samt næringsindholdet.

Ovennævnte kalorieindhold i fjerkræ er baseret på gennemsnitsværdier af forskellige mærkevarer. Ligeledes er indholdet af henholdsvis protein, kulhydrater og fedt i gram baseret på gennemsnitsværdier af forskellige mærkevarer.