Tykstegsbøf m. Råkostsalat
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 556 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Tykstegsbøf m. Råkostsalat
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 556 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Ingredienser
  • 150 g. Tykstegsbøf 185 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 65 g. Gulerod 23 Kcal pr. person
  • 1/2 Æble 29 Kcal pr. person
  • 50 g. Spidskål 14 Kcal pr. person
  • 10 stk. Cashew nødder 61 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • – Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Riv det grønne på et råkostjern og bland det sammen i en skål. Tilføj cashew nødderne.
  3. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Knorrs champignon sovs (pulver) og rør grundigt. Tilsæt nu omtrent 1,5 dl. vand.
  4. Steg tykstegsbøffen på en pande ved høj varme i 3-4 minutter (alt afhængig af tykkelsen).