Kylling m. Brune ris og Råkostsalat
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 444 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Kylling m. Brune ris og Råkostsalat
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 444 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
25 Minutter
Ingredienser
  • 175 g. Kyllingebryst filet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 145 g. Gulerod 52 Kcal pr. person
  • 1/2 Citron 0 Kcal pr. person
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Steg kyllingefileten (vælg selv krydderier) ved middel/høj varme på en pande i 12-15 minutter (afhængig af tykkelsen).
  3. Riv gulerødderne og rødbeden på et råkostjern.
  4. Bland grøntsagerne sammen og pres citron udover salaten.