Svinekotelet m. Brune ris og Broccoli
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 460 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Svinekotelet m. Brune ris og Broccoli
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 460 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Ingredienser
  • 100 g. Svinekotelet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 150 g. Frosen broccoli 41 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • – Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Antal personer: