Svinekotelet m. Brune ris og Broccoli
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 460 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Svinekotelet m. Brune ris og Broccoli
Print Opskrift
Måltidet indeholder i alt 460 Kcal pr. person
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Antal personer
1
Tilberedningstid
20 Minutter
Ingredienser
  • 100 g. Svinekotelet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 150 g. Broccoli, frosne 41 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • – Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Hæld rigeligt med vand i en gryde og lad det koge op under låg. Tilsæt derefter broccoli og lad det koge i 5-7 minutter.
  3. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Knorrs champignon sovs (pulver) og rør grundigt. Tilsæt nu omtrent 1,5 dl. vand.
  4. Steg koteletten på en pande ved middel varme.