Glutenfri boller med kerner
Print Opskrift
En bolle indeholder 136 Kcal.
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 90 Minutter
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 90 Minutter
Glutenfri boller med kerner
Print Opskrift
En bolle indeholder 136 Kcal.
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 90 Minutter
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 90 Minutter
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Start med at bland chiafrø sammen med 1 dl. vand i en lille skål og lad det stå indtil chiafrøene har suget væsken til sig.
  2. Bland glutenfri fuldkornsrismel, solsikkekerner, fiber-HUSK, Yeast tørgær og salt sammen. Tilsæt efterfølgende chiafrøene.
  3. Hæld vandet i blandingen og mix det grundigt sammen.
  4. Lad dejen hæve i 45 min. og tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
  5. Form 8 boller – brug lidt vand til at forme dem med.
  6. Pensl bollerne med æg og drys med græskarkerner.
  7. Bag bollerne ved 200 grader i 45 min.