Glutenfri boller med solsikkekerner
Print Opskrift
En bolle indeholder 137 Kcal.
Tilberedningstid Ventetid
10 Minutter 40 Minutter
Tilberedningstid Ventetid
10 Minutter 40 Minutter
Glutenfri boller med solsikkekerner
Print Opskrift
En bolle indeholder 137 Kcal.
Tilberedningstid Ventetid
10 Minutter 40 Minutter
Tilberedningstid Ventetid
10 Minutter 40 Minutter
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Start med at bland hørfrø sammen med 1 dl. vand i en lille skål og lad det stå indtil hørfrøene har suget væsken til sig.
  3. Bland glutenfri havremel, glutenfri fuldkornsrismel, fiber-Husk, bagepulver og salt sammen. Tilsæt efterfølgende honning hørfrø og vand – Bland ingredienserne grundigt sammen.
  4. Form 8 boller – brug lidt vand til at forme dem med.
  5. Pensl bollerne med æg og drys med solsikkekerner.
  6. Bag bollerne ved 200 grader i 40 min.