Glutenfri opskrifter
Glutenfri fuldkornsrugbrød med kerner
Print Opskrift
En skive rugbrød af alm. størrelse indeholder 164 Kcal.
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 95 Minutter
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 95 Minutter
Glutenfri opskrifter
Glutenfri fuldkornsrugbrød med kerner
Print Opskrift
En skive rugbrød af alm. størrelse indeholder 164 Kcal.
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 95 Minutter
Tilberedningstid Ventetid
15 Minutter 95 Minutter
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Bland carob, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, knækkede boghvede, hirseflager, glutenfri fuldkornsrismel og glutenfri boghvedemel grundigt sammen i en skål. Tilsæt efterfølgende vand og mix grundigt.
  2. Lad massen stå i skålen i 20 min. og tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  3. Put massen i en form og drys med solsikkekerner.
  4. Bag rugbrødet ved 180 grader i 75 min.