Forslag til sund aftensmadForslag til sund aftensmad – Nedenfor kan du vælge mellem en række sunde og lækre aftensmadsmåltider. Alle måltider indeholder en del næringsrige fødevarer, som hjælper dig på vej til at opnå dit ønskede mål og en sundere livsstil. Alle nedenstående måltider har et højt indhold af både protein og fedt. Nogle af måltiderne indeholder en god mængde af kulhydrater, hvoraf der i andre måltider er få eller næsten ingen kulhydrater – sagt med andre ord, udvælg de måltider, som passer bedst til dit ønskede mål.

 

Print Opskrift
Fyldte peberfrugter
Måltidet indeholder i alt 665 Kcal pr. person (to peberfrugter pr. person)
Tilberedningstid 45 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 tsk. Olivenolie 45 Kcal pr. person
  • 7 g. Fed hvidløg 10 Kcal pr. person
  • 200 g. Hakket oksekød (8-12%) 336 Kcal pr. person
  • 30 g. Champignon 8 Kcal pr. person
  • 65 g. Gulerod 23 Kcal pr. person
  • 14 g. Santa Maria Taco Spice Mix 41 Kcal pr. person
  • 150 g. Hakkede tomater m. basilikum 38 Kcal pr. person
  • 360 g. Peberfrugter (mellemstore) 112 Kcal pr. person
  • 20 g. Mozzarella (15%) 52 Kcal pr. person
Tilberedningstid 45 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 tsk. Olivenolie 45 Kcal pr. person
  • 7 g. Fed hvidløg 10 Kcal pr. person
  • 200 g. Hakket oksekød (8-12%) 336 Kcal pr. person
  • 30 g. Champignon 8 Kcal pr. person
  • 65 g. Gulerod 23 Kcal pr. person
  • 14 g. Santa Maria Taco Spice Mix 41 Kcal pr. person
  • 150 g. Hakkede tomater m. basilikum 38 Kcal pr. person
  • 360 g. Peberfrugter (mellemstore) 112 Kcal pr. person
  • 20 g. Mozzarella (15%) 52 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
  2. Pres hvidløget og hak champignonerne og guleroden i små stykker. Steg derefter grøntsagerne i en gryde sammen med oksekødet.
  3. Tilsæt Taco mix og lad det brune godt af. Efterfølgende tilsættes hakkede tomater.
  4. Skær toppen af peberfrugterne og fjern stilk og kerner indeni. Fordel fyldet i peberfrugterne og drys derefter med mozzarella.
  5. Bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Osten skal være gylden.
Forslag til sund aftensmad: Fyldte Peberfrugter

Print Opskrift
Tortillas m. Oksekød og Salat
Måltidet indeholder i alt 683 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk. Tortilla wrap á ca. 40 g stk. 242 Kcal pr. person
  • 150 g. Oksekød (krydres som du ønsker) 252 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk. Tortilla wrap á ca. 40 g stk. 242 Kcal pr. person
  • 150 g. Oksekød (krydres som du ønsker) 252 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
  2. Brun oksekødet godt af. Tilsæt derefter krydderier (vælg selv).
  3. Lav en selvvalgt blandet salat.
  4. Varm nu tortillasene i ovnen ved 200 grader i 2 minutter.
  5. Når tortillasene er færdige i ovnen fyldes de med oksekød, salat og dressing.
Forslag til sund aftensmad: Tortillas m. Oksekød og Salat

Print Opskrift
Laksefrikadeller m. Råkostsalat
Måltidet indeholder i alt 495 Kcal pr. person
Tilberedningstid 18 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g. Frikadeller af laksefars 240 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 145 g. Gulerod 52 Kcal pr. person
  • 75 g. Avocado 137 Kcal pr. person
  • 1/2 Citron 0 Kcal
Tilberedningstid 18 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g. Frikadeller af laksefars 240 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 145 g. Gulerod 52 Kcal pr. person
  • 75 g. Avocado 137 Kcal pr. person
  • 1/2 Citron 0 Kcal
Instruktioner
  1. Form tre frikadeller af laksefarsen og steg dem derefter på en pande til de er gyldne.
  2. Riv gulerødderne og rødbeden på et råkostjern.
  3. Skær avocadoen i små stykker.
  4. Bland grøntsagerne sammen og pres citron udover salaten.
Forslag til sund aftensmad: Laksefrikadeller m. Råkostsalat

Print Opskrift
Hjemmelavet burger
Måltidet indeholder i alt 516 Kcal pr. person
Tilberedningstid 22 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 stk. Fuldkornsburgerbolle á ca. 85 g 216 Kcal pr. person
  • 100 g. Hakket oksekød (8-12%) 168 Kcal pr. person
  • 1 spsk. Dressing, selvvalgt 57 Kcal pr. person
  • Salat, tomat, agurk og rødpeber 75 Kcal pr. person
Tilberedningstid 22 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 stk. Fuldkornsburgerbolle á ca. 85 g 216 Kcal pr. person
  • 100 g. Hakket oksekød (8-12%) 168 Kcal pr. person
  • 1 spsk. Dressing, selvvalgt 57 Kcal pr. person
  • Salat, tomat, agurk og rødpeber 75 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
  2. Form en hakkebøf og drys med salt og peber. Steg den derefter på panden.
  3. Varm burgerbollen i ovnen ved 200 grader i 5 minutter.
  4. Når burgerbollen er færdig fyldes den med salat, dressing og bøf.
Forslag til sund aftensmad: Hjemmelavet burger


Print Opskrift
Tykstegsbøf m. Råkostsalat
Måltidet indeholder i alt 556 Kcal pr. person
Tilberedningstid 25 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Tykstegsbøf 185 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 65 g. Gulerod 23 Kcal pr. person
  • 1/2 Æble 29 Kcal pr. person
  • 50 g. Spidskål 14 Kcal pr. person
  • 10 stk. Cashew nødder 61 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • - Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Tilberedningstid 25 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Tykstegsbøf 185 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 65 g. Gulerod 23 Kcal pr. person
  • 1/2 Æble 29 Kcal pr. person
  • 50 g. Spidskål 14 Kcal pr. person
  • 10 stk. Cashew nødder 61 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • - Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Riv det grønne på et råkostjern og bland det sammen i en skål. Tilføj cashew nødderne.
  3. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Knorrs champignon sovs (pulver) og rør grundigt. Tilsæt nu omtrent 1,5 dl. vand.
  4. Steg tykstegsbøffen på en pande ved høj varme i 3-4 minutter (alt afhængig af tykkelsen).
Forslag til sund aftensmad: Tykstegsmedaljon m. Råkostsalat

Print Opskrift
Kylling m. Brune ris og Råkostsalat
Måltidet indeholder i alt 444 Kcal pr. person
Tilberedningstid 25 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 175 g. Kyllingebryst filet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 145 g. Gulerod 52 Kcal pr. person
  • 1/2 Citron 0 Kcal pr. person
Tilberedningstid 25 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 175 g. Kyllingebryst filet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 145 g. Gulerod 52 Kcal pr. person
  • 1/2 Citron 0 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Steg kyllingefileten (vælg selv krydderier) ved middel/høj varme på en pande i 12-15 minutter (afhængig af tykkelsen).
  3. Riv gulerødderne og rødbeden på et råkostjern.
  4. Bland grøntsagerne sammen og pres citron udover salaten.
Forslag til sund aftensmad: Kylling m. Brune ris og Råkostsalat

Print Opskrift
Steak m. Pasta og Broccoli
Måltidet indeholder i alt 576 Kcal pr. person
Tilberedningstid 18 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Steak 170 Kcal pr. person
  • 300 g. Broccoli, frosne 81 Kcal pr. person
  • 1 dl. Fuldkornspasta, ukogt 125 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose bearnaise sovs (knorr) 200 Kcal pr. person
  • - Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Tilberedningstid 18 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Steak 170 Kcal pr. person
  • 300 g. Broccoli, frosne 81 Kcal pr. person
  • 1 dl. Fuldkornspasta, ukogt 125 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose bearnaise sovs (knorr) 200 Kcal pr. person
  • - Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Instruktioner
  1. Hæld rigeligt med vand i en gryde og lad det koge op under låg. Tilsæt derefter fuldkornspasta og lad det koge i 8-12 minutter.
  2. Hæld rigeligt med vand i en anden gryde og lad det koge op under låg. Tilsæt derefter broccoli og lad det koge i 5-7 minutter.
  3. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Knorrs bearnaise sovs (pulver) og rør grundigt. Tilsæt nu omtrent 1,5 dl. vand.
  4. Steg steaken på en pande ved høj varme i 3-4 minutter (alt afhængig af tykkelsen).
Forslag til sund aftensmad: Steak m. Pasta og Broccoli

Print Opskrift
Broccoli/blomkålssalat m. Bacon
Måltider indeholder i alt 650 Kcal pr. person
Tilberedningstid 12 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Broccoli 70 Kcal pr. person
  • 150 g. Blomkål 43 Kcal pr. person
  • 100 g. Bacon i tern 305 Kcal pr. person
  • 3 tsk. Solsikkekerner 61 Kcal pr. person
  • 1/2 Rødløg 12 Kcal pr. person
  • 30 g. Salat mayonnaise (Bähncke) 122 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Rødvinseddike 5 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Sukker 32 Kcal pr. person
Tilberedningstid 12 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Broccoli 70 Kcal pr. person
  • 150 g. Blomkål 43 Kcal pr. person
  • 100 g. Bacon i tern 305 Kcal pr. person
  • 3 tsk. Solsikkekerner 61 Kcal pr. person
  • 1/2 Rødløg 12 Kcal pr. person
  • 30 g. Salat mayonnaise (Bähncke) 122 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Rødvinseddike 5 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Sukker 32 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Steg bacon på panden ved middel/høj varme indtil det er brunt og sprødt. Sæt det derefter i køleskabet.
  2. Kog rigeligt med vand og hæld det i en stor skål. Hæld nu broccoli og blomkål i skålen og lad det trække i 5 minutter. Hæld så vandet fra igen.
  3. Hak rødløg fint.
  4. Bland salat mayonnaise, rødvinseddike og sukker sammen i en skål.
  5. Bland nu broccoli, blomkål, bacon, solsikkekerner og rødløg sammen i en skål. Tilsæt derefter dressingen og rør grundigt.
Forslag til sund aftensmad: Broccoli/blomkålssalat m. Bacon

Print Opskrift
Pitabrød m. Oksekød og Salat
Måltidet indeholder i alt 713 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk. Fuldkornspitabrød (små) 294 Kcal pr. person
  • 150 g. Hakket oksekød (8-12%) 252 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • Salat, rødpeber, agurk og rødløg 53 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk. Fuldkornspitabrød (små) 294 Kcal pr. person
  • 150 g. Hakket oksekød (8-12%) 252 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • Salat, rødpeber, agurk og rødløg 53 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
  2. Brun oksekødet godt af. Tilsæt derefter krydderier (vælg selv).
  3. Varm nu pitabrødene i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter.
  4. Skær grøntsagerne.
  5. Når pitabrødene er færdige i ovnen fyldes de med okskød, grønt og dressing.
Forslag til sund aftensmad: Pitabrød m. Oksekød og Salat

Print Opskrift
Laksefilet m. Bagekartoffel og Salat
Måltidet indeholder i alt 651 Kcal pr. person
Tilberedningstid 1,5 Time
Antal personer
Ingredienser
  • 100 g. Laksefilet 258 Kcal pr. person
  • 300 g. Bagekartoffel 246 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Smør på kartoffel 72 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Tilberedningstid 1,5 Time
Antal personer
Ingredienser
  • 100 g. Laksefilet 258 Kcal pr. person
  • 300 g. Bagekartoffel 246 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Smør på kartoffel 72 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  2. Læg bagekartoflen/bagekartoflerne i et ovnfast fad og skær et dybt kryds i den/dem. Krydr med salt.
  3. Bag i ovnen ved 175 grader i 1 time og 30 minutter.
  4. Lav en selvvalgt blandet salat.
  5. Laksefileten steges på panden med skindsiden nedad i 5-7 minutter ved middel/høj varme. Vend derefter laksefileten og steg den i 2-3 minutter.
Forslag til sund aftensmad: Laksefilet m. Bagekartoffel og Salat

Print Opskrift
Svinekotelet m. Brune ris og Broccoli
Måltidet indeholder i alt 460 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 100 g. Svinekotelet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 150 g. Broccoli, frosne 41 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • - Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 100 g. Svinekotelet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 150 g. Broccoli, frosne 41 Kcal pr. person
  • 0,5 Pose champignon sovs (knorr) 93 Kcal pr. person
  • - Laves på 1 tsk. Smør og vand pr. person
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Hæld rigeligt med vand i en gryde og lad det koge op under låg. Tilsæt derefter broccoli og lad det koge i 5-7 minutter.
  3. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Knorrs champignon sovs (pulver) og rør grundigt. Tilsæt nu omtrent 1,5 dl. vand.
  4. Steg koteletten på en pande ved middel varme.
Forslag til sund aftensmad: Svinekotelet m. Brune ris og Broccoli

Print Opskrift
Steak m. Bagte rodfrugter
Måltidet indeholder i alt 356 Kcal pr. person
Tilberedningstid 45 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Steak 170 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 100 g. Sød kartoffel 71 Kcal pr. person
  • 60 g. Kartoffel 49 Kcal pr. person
Tilberedningstid 45 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 150 g. Steak 170 Kcal pr. person
  • 130 g. Rå rødbede 66 Kcal pr. person
  • 100 g. Sød kartoffel 71 Kcal pr. person
  • 60 g. Kartoffel 49 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  2. Skær alle rodfrugterne i passende stykker, så de er lige store i tykkelsen.
  3. Kom rodfrugterne i et fad og bag dem i ovnen ved 180 grader i 30-40 minutter.
  4. Steg tykstegsbøffen på en pande ved høj varme i 3-4 minutter (alt afhængig af tykkelsen).
Forslag til sund aftensmad: Steak m. Bagte rodfrugter

Print Opskrift
Hakkebøffer m. salat
Måltidet indeholder i alt 525 Kcal pr. person
Tilberedningstid 12 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g. Hakket oksekød (8-12%) 336 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Tilberedningstid 12 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g. Hakket oksekød (8-12%) 336 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Form to hakkebøffer og drys med salt og peber. Steg dem derefter på panden.
  2. Lav en selvvalgt blandet salat og hæld dressingen på.
Forslag til sund aftensmad: Hakkebøffer m. salat

Print Opskrift
Pastasalat m. Laks og Feta
Måltidet indeholder i alt 448 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 dl. Fuldkornspasta, ukogt 125 Kcal pr. person
  • 100 g. Laks i skiver 172 Kcal pr. person
  • 30 g. Feta i tern (10 stk. tern) 76 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 dl. Fuldkornspasta, ukogt 125 Kcal pr. person
  • 100 g. Laks i skiver 172 Kcal pr. person
  • 30 g. Feta i tern (10 stk. tern) 76 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Hæld rigeligt med vand i en gryde og lad det koge op under låg. Tilsæt derefter fuldkornspasta og lad det koge i 8-12 minutter.
  2. Pastaen køles af.
  3. Skær laksen i mindre tern.
  4. Lav en selvvalgt blandet salat.
  5. Bland nu pasta, laks, salat og feta sammen i en skål.
Forslag til sund aftensmad: Pastasalat m. Laks og Feta


Print Opskrift
Kylling m. Brune ris og Haricots verts
Måltidet indeholder i alt 438 Kcal pr. person
Tilberedningstid 15 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 175 g. Kyllingebryst filet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 100 g. Haricots verts (bønner) ristet på panden 34 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Grøn pesto 78 Kcal pr. person
Tilberedningstid 15 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 175 g. Kyllingebryst filet 175 Kcal pr. person
  • 0,5 dl. Brune ris, ukogte 151 Kcal pr. person
  • 100 g. Haricots verts (bønner) ristet på panden 34 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Grøn pesto 78 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Hæld 1 dl. vand og 0,5 dl. brune ris i en gryde. Kog de brune ris ved middel varme.
  2. Steg kyllingefileten (vælg selv krydderier) ved middel/høj varme på en pande i 12-15 minutter (afhængig af tykkelsen).
  3. Steg nu haricots verts på en pande ved høj varme i 5-7 minutter. Krydr med salt.
  4. Bland ris og pesto sammen.
Forslag til sund aftensmad: Kylling m. Brune ris og Haricots verts

Print Opskrift
Ovnbagt kylling m. Bagekartoffel
Måltidet indeholder i alt 705 Kcal pr. person
Tilberedningstid 1,5 Time
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g. Kyllingelår 312 Kcal pr. person
  • 300 g. Bagekartoffel 246 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Smør på kartoffel 72 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Tilberedningstid 1,5 Time
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g. Kyllingelår 312 Kcal pr. person
  • 300 g. Bagekartoffel 246 Kcal pr. person
  • 2 tsk. Smør på kartoffel 72 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  2. Læg bagekartoflen/bagekartoflerne i et ovnfast fad og skær et dybt kryds i den/dem. Krydr med salt.
  3. Bag i ovnen ved 175 grader i 1 time og 30 minutter.
  4. Krydr kyllingelår med selvvalgte krydderier. Sæt i ovnen ved 175 grader i 30-45 minutter (afhængig af størrelsen).
  5. Lav en selvvalgt blandet salat.
Forslag til sund aftensmad: Ovnbagt kylling m. Bagekartoffel

Print Opskrift
Pastasalat m. Kylling og Bacon
Måltidet indeholder i alt 617 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 dl. Fuldkornspasta, ukogt 125 Kcal pr. person
  • 150 g. Kyllingestrimler 150 Kcal pr. person
  • 50 g. Bacon i tern 153 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 dl. Fuldkornspasta, ukogt 125 Kcal pr. person
  • 150 g. Kyllingestrimler 150 Kcal pr. person
  • 50 g. Bacon i tern 153 Kcal pr. person
  • 1 Selvvalgt blandet salat (stor) 75 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Hæld rigeligt med vand i en gryde og lad det koge op under låg. Tilsæt derefter fuldkornspasta og lade det koge i 8-12 minutter.
  2. Kyllingen skæres i strimler (hvis du ikke har købt kyllingestrimler) og krydres med selvvalgte krydderier. Steg kyllingen på en pande ved middel/høj varme.
  3. Steg baconen på en pande ved høj varme.
  4. Pastaen, kyllingen og baconen køles af.
  5. Lav en selvvalgt blandet salat.
  6. Bland pasta, kylling, bacon, salat og dressing sammen.
Forslag til sund aftensmad: Pastasalat m. Kylling og Bacon

Print Opskrift
Pitabrød m. Skinke og Salat
Måltidet indeholder i alt 629 Kcal pr. person
Tilberedningstid 18 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk. Fuldkornspitabrød (små) 294 Kcal pr. person
  • 150 g. Skinkestrimler 168 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • Salat, tomat, agurk og forårsløg 53 Kcal pr. person
Tilberedningstid 18 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk. Fuldkornspitabrød (små) 294 Kcal pr. person
  • 150 g. Skinkestrimler 168 Kcal pr. person
  • 2 spsk. Dressing, selvvalgt 114 Kcal pr. person
  • Salat, tomat, agurk og forårsløg 53 Kcal pr. person
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
  2. Steg skinkestrimler på en pande ved middel/høj varme.
  3. Varm nu pitabrødene i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter.
  4. Skær grøntsagerne.
  5. Når pitabrødene er færdige i ovnen fyldes de med skinkestrimler, salat og dressing.
Forslag til sund aftensmad: Pitabrød m. Skinke og Salat



Forslag til sund aftensmad